Nästa... RIDLÄGER!

2012-07-28 @ 09:00:00
Bilder från förra årets läger, på fenix park.
 
Nu sticker jag till sjöis (sjöstjärnans ridläger) och har det bäst i en vecka!

Inlägg i värmen

2012-07-27 @ 22:57:17
picasion
 Nej jag har inte en bikiniunderdel på huvudet... *harkel*
 
Tjena!
Igår var jag nere på grand samarkand för att köpa några piketröjor att rida i. Jag var inne på stadium och jag säger bara, ÅK DIT! Vi sparade säkert 600 kr för det var så mycket rea. Jag fick till och med köpa två likadana bikinisar, fast i olika färger, bara för att jag inte kunde bestämma mig vilken färg som jag passade bäst i och vilken jag gillade mest, haha. :D

Föressten, min kära kamrat Hilma tog lite 60-tals inspererade foton på mig för någon vecka sen som jag tycker ni ska kika på. Bilder hittar du [HÄR]

Kusinpower

2012-07-27 @ 22:44:35
picasion
Alla bilderna är från dagen/"dagarna" hos farmor.
 
Förlåt att jag aldrig bloggar nu på sommaren, men man måste ta vara på den värmen vi får nu på sommarlovet.

För några dagar sen sov jag över hos min farmor med mina kusiner. Vi hade skitkul och på natten kom katterna och la sig i sängen så man inte kunde röra sig, haha söta.

Bad update.

2012-07-16 @ 22:12:53
Här skulle det egentligen vara en bild men jag kan inte ladda upp den. Men det är tanken som räknas antar jag.
 
Tänkte slänga in ett inlägg så ni ser att jag fortfarande lever.
Jag har gått och fått mig en mobil som inte är onormal i veckan. Det är min brorsas gamla htc desire men den funkar fortfarande och man kan gå in på internet och ladda ner appar på den så jag är glad!:)

Imorgon åker jag upp till Dalarna för att hälsa på släkten så det blir ingen bloggning denna veckan.

Ha det inte allt för kul utan mig. Kram!

Gröna saker

2012-07-13 @ 18:54:13
 
Mamma bad mig hjälpa till med maten och jag fick (bland annat) äran att göra grönsakerna. Och kolla resultatet! Jag är nog en naturbegåvning... 

The migthy jungle

2012-07-11 @ 20:45:40
 
Efter veckan i Linköping var mitt nagellack lite halvt borta så jag bestämde mig för att ta bort allt och börja om på nytt; eftersom jag ändå inte hade så mycket att göra. Så det blev någon form av... djungelnaglar, haha. ;)

Hemma från Linköping

2012-07-10 @ 21:47:36


Videon ovan är bara på litegrann av det vi gjorde för jag filmade och fotade inte alls mycket och det jag filmade var bara från två dagar. :) Jag glömde ta bort ljudet på videosarna också, haha, men jag får hoppas det inte hörs något. x)
 
Nu har jag kommit hem från mina kusiner i Linköping. Jag har haft en toppenbra vecka med mycket sol och bad och i förrgår åkte vi ner till sommarstugan och så stannade jag där en natt innan jag åkte hem. Det var inte lika härligt att sova i sommarstugan för myggen surrade runt mina öron hela natten (det konstiga var att det bara var jag som hade hos mig, ingen av dem andra kände eller hörde något). 
 
Vi passade också på att göra en liten film, eller en musikvideo i alla fall. Enjoy! ;)
 
 
Update: Juste, jag skulle skriva att Ellen (hon som spelar "tjejen" i videon) inte har sådana kläder på sig i vanliga fall. Haha. :D

Ny bikini

2012-07-02 @ 23:15:41
Idag var jag nere på grand för jag behövde en ny bikini... eller i alla fall bikiniöverdel för alla jag har är så himla fula! Bild ovan, (den ser snyggare ut på).
 
Imorgon sticker jag till Linköping och har det gött, så det blir nog ingen bloggning på ett tag. Men ni får ha en bra sommar nu, eller; i alla fall tills jag kommer tillbaka igen.
Kram!

RSS 2.0